Dušená kapusta  se saláme
Fotogalerie:

Dušená kapusta se saláme

Jana Turrnovská

Cheb
Vyzkoušej moji výbornou kapustu.
Jana Turrnovská, Cheb

Ingredience

  • 1 cibule
  • 200-250 g salám měkký
  • 1 hlávka kapusta
  • 2 lžíce máslo
  • špetka sůl
  • špetka kmín

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na tuku zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme na kostičky nakrájený salám a orestujeme. Kapustu nakrájíme nadrobno a přidáme k salámu a cibuli, okmínujeme a s trochou vody dusíme doměkka.
  2. Podle chuti osolíme. Já přidávám ještě trochu octa, kapusta je potom pikantnější. Hotové jídlo podáváme s houskovým knedlíkem.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Tisknout