Jogurtový salát
Fotogalerie:

Jogurtový salát

Barbora Gavláková
Barbora Gavláková
Havířov
Dietní a přitom velmi dobrý!
Barbora Gavláková, Havířov

Ingredience

  • 1 cibule
  • 3 rajčata
  • 1 paprika žlutá
  • 6 ředkvičky
  • 1 jogurt bílý
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 stoužky česnek
  • 1 citronová kůra

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na proužky a smícháme s jogurtem. Poté nastrouháme kůru z citronu (jen žlutou, ne bílou dužinu).
  2. Česnek loupeme, prolisujeme, osolíme a opepříme a společně s nastrouhanou citronovou kůrou vmícháme do jogurtu.
  3. Česnekovo-jogurtový dresink smícháme se zeleninou. Salát podáváme chlazený.

Zpět na článek: Jogurtový salát
Tisknout