Plněné šátečky
Fotogalerie:

Plněné šátečky

Irena Benešová

Liberec
Ráda je se mnou připravuje také moje čtyřletá vnučka.
Irena Benešová,Liberec

Ingredience

  • 1 balení těsto listové
  • 250 g maso vepřové
  • 1 vejce
  • olej
  • bazalka
  • tymián

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Maso den předem naložíme do marinády z oleje a ko­ření. Druhý den ho nakrájíme na ma­­lé kousky.
  2. Kousky masa orestujeme na oleji.Vyjmeme z pánve a necháme zchladnout.
  3. krok3 Listové těsto rozválíme na dvoumilimetrový plát a rádýlkem ho rozdělíme na malé čtverečky. Do každého vložíme kousek masa.
    Okraje potřeme bílkem a slo­žíme.
  4. Šátečky potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)


Zpět na článek: Plněné šátečky
Zpět na článek: Plněné šátečky
Tisknout