Škvarková pomazánka
Fotogalerie:

Škvarková pomazánka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Po zimní procházce se zahřej u čaje a posilni se chlebem s vydatnou pomazánkou.
Kateřina Hávová,Velká Brtnice

Ingredience

  • 1 sklenička škvarky
  • 2 vejce vařená
  • 3 okurka kyselá
  • 2 kapie
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Škvarky můžeme nechat v celku, jestli však máme raději jemnější chuť, umeleme je na masovém strojku najemno. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno, stejně tak nakrájíme vařená vejce, kyselé okurky a kapie. Celou směs promícháme. Pokud se ti bude zdát pomazánka přece jen příliš tučná, můžeš ji nastavit taveným sýrem.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Tisknout