Domácí Bulharská pomazánka
Fotogalerie:

Domácí Bulharská pomazánka

Anna Kadlubiecová
Anna Kadlubiecová
Písek u Jablunkova

Skvělá třeba k topinkám, nebo jako pomazánka na jednohubky!

Anna Kadlubiecová, Písek

Ingredience

  • 400 g gothajský salám
  • 2 cibule
  • 4 sterilované okurky
  • 3 lžíce tatarská omáčka
  • 2 lžičky olej
  • 2 lžičky plnotučná hořčice
  • 2 lžičky kečup
  • 1/2 lžičky mletý černý pepř
  • 1/2 lžičky mletá sladká paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Salám, okurky a cibule umeleme v mlýnku na maso. Do vzniklé hmoty vmícháme tatarskou omáčku.
  2. V malém hrnci rozpálíme olej a krátce osmahneme papriku, pepř s hořčicí a kečupem. Necháme vychladnout a poté přimícháme do pomleté hmoty. A máme hotovo! Dobrou chuť!  

Zpět na článek: Domácí Bulharská pomazánka
Tisknout