Z červeného zelí s chilli
Fotogalerie:

Z červeného zelí s chilli

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 300 g čerstvého červeného zelí
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce směsi na koření s chilli a česnekem
  • dle chuti sůl
  • 2 zarovnané lžičky cukru moučky
  • 2 lžičky vinného octa

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí omyjeme a nakrouháme na robotu nebo najemno nakrájíme. Přidáme olej, směs koření (pokud nemáme směs aglio peperoncini, dáme jinou pikantní směs obsahující chilli a česnek), sůl, moučkový cukr, vinný ocet, promícháme a necháme nejlépe přes noc uležet v chladničce.

  2. Podáváme k pečenému kolenu, grilovanému masu a podobně.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Tisknout