Recept jsem našla v indické kuchařce.
Ivana Slavíková, Žďár nad Sázavou
Ingredience
- 2 lžíce olej
- trocha sečuánského pepře
- trocha chilli
- 1 menší bílé zelí
- 1 lžíce hnědý cukr
- sůl podle potřeby
- trocha sójové omáčky
- 1 lžíce sezamový olej
Doba přípravy
Počet porcí
4
Orientační cena
30 Kč
Postup přípravy
-
Zahřejeme olej ve woku s nepřilnavým povrchem, přidáme sečuánský pepř, chilli a vše chvilku mícháme.
-
Poté přidáme zelí nakrájené na kousky 2 x 2 cm, promícháme, přidáme hnědý cukr, sůl a ještě chvilku necháme restovat. Dochutíme sójovou omáčkou, sezamovým olejem a servírujeme teplé.