Rybí salát se zakysanou smetanou
Fotogalerie:

Rybí salát se zakysanou smetanou

Eva Hrušková

Straník

Můžeš ho podávat na máslem potřených plátcích veky.

Eva Hrušková, Straník

Ingredience

  • 1 větší sardinka ve sladkokyselém nálevu
  • troška kyselého zelí
  • 2 lžíce kunovjanka bez nálevu
  • 2 lžíce kysaná smetana
  • špetka mletého pepře
  • špetka cukru moučky
  • sůl podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Sardinku a zelí nakrájíme na malé kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou kunov-
    janku, smetanu a podle chuti osolíme, osladíme a opepříme.

  2. Vše dobře promícháme a podáváme s pečivem.

Pošli recept! 12/2013 (4.11.2013)

Tisknout