Studentský bulgur
Fotogalerie:

Studentský bulgur

Anežka Raková
Anežka Raková
Červený Kostelec

Jako studentka dávám přednost pokrmům, které nejsou náročné na přípravu.

Anežka Raková, Červený Kostelec

Ingredience

  • 1/2 hrnku celozrnný bulgur
  • 100 gramů kuřecí maso
  • 1 cibule
  • 1/4 hrnku mražená zelenina podle chuti (hrášek kukuřice, mrkev)
  • sůl
  • bazalka
  • sýr na posypání
  • čerstvá zelenina na ozdobu (čínské zelí, rajče, okurka)

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a spolu s kuřecím masem nakrájíme na kostičky. Všechny ingredience vložíme do hrnce, okořeníme a zalijeme hrnkem vody.
  2. Vaříme přibližně 15 minut, dokud se voda nevyvaří. Posypeme sýrem a ozdobíme čerstvou zeleninou.


Zpět na článek: Studentský bulgur
Tisknout