Rigattoni s fazolemi
Fotogalerie:

Rigattoni s fazolemi

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Můžeme použít i celozrnné těstoviny.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 150 g těstoviny rigattoni
  • 150 g vařené fazole (borlotti)
  • půlka červené cibule
  • větvička rozmarýnu
  • 2 lžíce rajský koncentrát
  • sůl
  • olivový olej
  • mrkev
  • špetku drceného chilli

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme cibuli a mrkev, přidáme chilli, protlak a rozmarýn a zalijeme trochou vody.
  2. Po 10 minutách varu vmícháme zvlášť uvařené těstoviny a pár minut probubláme, dokud pokrm nezhoustne. Dochutíme olivovým olejem a před podáváním odstraníme rozmarýn nebopoužijeme snítku čerstvého na ozdobu.

Tisknout