Smažená mrkev
Fotogalerie:

Smažená mrkev

Kateřina Vlčková
Kateřina Vlčková
Dubicko

Určitě si ji oblíbíš tak jako my.

Kateřina Vlčková, Dubicko

Ingredience

  • Ingredience
  • 2 velké mrkev
  • 1 vejce
  • trocha mouka
  • podle potřeby na obalování strouhanka
  • špetka sůl
  • na smažení tuk

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev oloupeme a povaříme ve slané vodě. Stačí krátce, neměla by se rozpadat. Necháme ji okapat a rozkrájíme ji na dílky vhodné k obalování a smažení.

  2. Mrkev obalujeme v mouce‚ vejci a strouhance. Osmažíme na tuku po všech stranách. Podáváme nejlépe s bramborem.

Pošli recept! 6/2012 (7.5.2012)

Tisknout