Cuketová pizza taška
Fotogalerie:

Cuketová pizza taška

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Pokud děláme štrůdl, můžeme ze zbylého těsta vytvořit tuto svačinu.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 100 g mozzarella
  • 1 menší cuketa
  • rajčatový protlak (v tubě)
  • drcené sušené chilli
  • oregano
  • olivový olej
  • citronová šťáva
  • 100 g celozrnná mouka
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Z mouky, dvou lžic oleje, vody a šťávy vypracujeme těsto. Rozválíme, potřeme protlakem, posypeme chilli a oregánem a poklademe tenkými kolečky cukety a mozzarelly.
  2. Zavineme jako závin nebo psaníčko, potřeme olivovým olejem a pečeme na 170 °C 25 minut. Podáváme se salátem.

Tisknout