Špekouni v plamenech
Fotogalerie:

Špekouni v plamenech

Martina Antalová
Martina Antalová
Odolena Voda

Jsou trochu ostřejší, a to nám právě chutná.

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • Ingredience
  • 6 špekáčky
  • 2 velké cibule
  • 4 lžíce ostrý kečup
  • 4 lžíce ocet
  • 4 lžíce olej
  • 4 lžíce hořčice
  • 2 lžíce worcesterská omáčka
  • 10 lžic voda
  • trocha sůl
  • půl lžičky pepř
  • špetka chilli koření

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na proužky.

  2. Ostatní suroviny promícháme a svaříme na omáčku. Do mísy dáme špekáčky i cibuli a přelijeme horkou omáčkou. Necháme vychladit a podáváme s pečivem.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)


Zpět na článek: Špekouni v plamenech
Tisknout