Ředvičková smaženice
Fotogalerie:

Ředvičková smaženice

Eliška Holíčková
Eliška Holíčková
Horní Benešov

Rychlá večeře i snídaně.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Ingredience

  • 1 svazek ředkvičky
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 1 lžíce olivový olej
  • dle chti sůl
  • na ozdobu kadeřavá petržel
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Na troše oleje osmažíme najemno pokrájenou cibuli dorůžova. Přidáme ředvičky nakrájené na plátky, krátce orestujeme a zalijeme rozšlehanými vejci. 

  2. Osolíme, opepříme a za občasného míchání necháme vejce srazit. Podáváme s pečivem a zeleninou, zdobíme petrželkou.


Zpět na článek: Ředvičková smaženice
Zpět na článek: Ředvičková smaženice
Tisknout