Cibulová fritatta
Fotogalerie:

Cibulová fritatta

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno
Můžeme vyzkoušet různé druhy cibulí, nejen klasickou žlutou.

Ingredience

  • 1 velká cibule
  • 2 vejce
  • 1 ks starší pečivo
  • čerstvé bylinky (tymián, oregano, petrželka, bazalka...)
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

1-2

Orientační cena

5 Kč

Postup přípravy

  1. Pečivo namočíme v troše vody, aby změklo. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, přidáme nasekané bylinky, natrhané pečivo, promícháme a zalijeme vejci ochucenými solí a pepřem.
  2. Přikryjeme pokličkou a na mírném ohni propékáme, dokud vejce neztuhnou.

Tisknout