Rychlá večeře za pár korun.
Jiřina Linhová, Starý Plzenec
Ingredience
- 10 krajíčků chléb
- 500 g čerstvé houby
- dle potřeby olej na smažení
- na potření hořčice
- dle potřeby sojová omáčka, worcester, tekuté polévkové koření
- 1 cibule
- 4 stroužky česnek
Doba přípravy
Počet porcí
5
Orientační cena
30 Kč
Postup přípravy
-
Očištěné houby nakrájíme na silnější plátky a osmahneme je na oleji. Přidáme drobet soli a kmín. Na oleji opečeme topinky, posolíme a potřeme čenekem.
-
Každou topinku pokapeme sójovou omáčkou, worchestrem a tekutým polévkovým kořením a nakonec potřeme plnotučnou horčicí. Na takto ochucené topinky rozdělíme vysmažené houby a ozdobíme na plátky nakrájenou cibulí.