Rýžové vločky s hráškem
Fotogalerie:

Rýžové vločky s hráškem

Lucie Rešková
Lucie Rešková
Nesovice

Rychlé, syté a zdravé jídlo.

Lucie Rešková, Nesovice

Ingredience

  • 2 hrsti rýžové vločky
  • 1 hrst čerstvý nebo mražený hrášek
  • podravka
  • sůl
  • grilovací koření
  • 100 g tvrdý sýr vcelku

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Instantní rýžové vločky (k dostání např. ve zdravé výživě) osolíme a okořeníme dle chuti, zalijeme vodou a přivedeme k varu.
  2. Voda se vyvaří velice rychle, vločky změknou a vznikne nám kaše. Do kaše přisypeme hrášek a chvíli ještě povaříme. Hotový pokrm podáváme posypaný kostičkami tvrdého sýra.

Tisknout