Jemná vaječná pomazánka
Fotogalerie:

Jemná vaječná pomazánka

Lenka Danišová

Jirkov
Tahle vaječná pomazánka je můj původní recept‚ je velmi jemná‚ hodí se i jako podklad na chlebíčky, a pokud vynecháme cibuli‚ milují ji i malé děti.
Lenka Danišová, Jirkov

Ingredience

  • 6 vejce
  • 6 lžic olej
  • 3 lžíce kečup
  • 1 cibule
  • dle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce uvaříme natvrdo‚ oloupeme a rozlomíme na menší kusy.
  2. Přidáme olej‚ kečup‚ sůl a vše důkladně rozmixujeme ručním mixérem. Nakonec přidáme najemno nakrájenou cibuli.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)


Zpět na článek: Jemná vaječná pomazánka
Tisknout