Brokolice ve vinném těstíčku
Fotogalerie:

Brokolice ve vinném těstíčku

Štěpánka Hegrová

Bílina
Brokolice takto upravená naší rodině chutná.
Štěpánka Hegrová, Bílina

Ingredience

  • 1 kg brokolice
  • 1 vejce
  • 250 ml mléko
  • 100 ml víno bílé
  • 200 g mouka polohrubá
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Z mléka‚ soli‚ vína‚ vejce a mouky připravíme těstíčko.
  2. Růžičky brokolice v těstíčku namáčíme a smažíme je v rozpáleném oleji. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Tisknout