Sloní "žrádlo"
Fotogalerie:

Sloní "žrádlo"

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Návštěvy i rodina ocení tuto velmi ‚‚jedlou‘‘ dobrotu.
Gabriela Kozlovská, Nové Město p. Smrkem

Ingredience

  • 2 sklenice majonéza
  • 0,5 kg salám drůbeží
  • 1 cibule
  • 1 lžička ocet
  • 1 lžička chilli
  • 3 okurka kyselá
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. V malém hrnci přivedeme k varu kečup smíchaný s hořčicí‚ lžičkou octa a nakonec i s pálivou paprikou . Vše dobře promícháme. Salám junior nastrouháme a smícháme s cibulí nakrájenou na malé kousky‚ s majonézou a nastrouhanými okurkami. Potom přidáme kečupovou směs. Vše dobře promícháme a podáváme s pečivem.

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Tisknout