Tvarohové karbanátky
Fotogalerie:

Tvarohové karbanátky

Eva Výtisková

Turnov
Tyto jednoduché karbanátky připravuji ráda. Jsou rychle hotové a chutnají celé rodině.
Eva Výtisková, Turnov

Ingredience

  • 1lžíce vegeta
  • 150 g salám drůbeží
  • 1 vejce
  • 1 tvaroh
  • strouhanka
  • 3 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Salám nakrájíme na kostičky a smícháme s tvarohem, vejcem, vegetou a s prolisovanými stroužky česneku. Přidáme strouhanku podle potřeby tak, aby se při tvoření karbanátky nelepily na ruce. Pak je ještě ve strouhance mírně obalíme a osmažíme na pánvi v rostlinném oleji dozlatova. Podáváme je s bramborem nebo jen chlebem a zeleninovým salátem.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)


Zpět na článek: Tvarohové karbanátky
Tisknout