Reklama
Mrkvovo-sýrová pomazánka

Mrkvovo-sýrová pomazánka

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh
 
Bramborové troubáky

Bramborové troubáky

Kamila Horníčková, Ústí nad Labem
Za pár korun /18.03.20
Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Zapečené cibule s bešamelem

Zapečené cibule s bešamelem

Podle receptu

Bohdany Kučerkové ze Sušice

Za pár korun /20.02.20
 

Další články:

Holandský rybí salát

Holandský rybí salát

Servírujeme s čerstvým pečivem. Květa Kroupová, Praha
Do 50 korun /27.01.17
 
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Pochutnáváme si na ní pravidelně. Dagmar Kallupová, Stod
Do 50 korun /12.12.12
 
Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Je vydatná a chlapi ji mají rádi. Marta Svozilová, Kroměříž
Do 50 korun /17.11.14
 
Zelný salát

Zelný salát

Má sladkokyselou chuť, rády ho baští i děti. Irena Ivanová, Ostrava
Do 50 korun /12.12.12
 
Pohankové rizoto po italsku

Pohankové rizoto po italsku

Obdoba klasického italského rizota. Lidia Urlič, Brno
Do 50 korun /06.01.13
 
Sýrové karbanátky s vejcem

Sýrové karbanátky s vejcem

Chutnají skvěle, i když v nich není žádné maso.  Alena Rulíšková, Praha
Do 50 korun /11.03.17
 
Čočka s vůní zázvoru

Čočka s vůní zázvoru

Má zvláštní orientální vůni i chuť. Michaela Čejčíková, Rychvald
Do 50 korun /04.11.13
 
 Krémová polévka

Krémová polévka

Výtečná podzimní dobrota. Karolína Poledníková, Vřesina
Do 50 korun /15.11.14
 
Čokoládové pusinky

Čokoládové pusinky

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh
Do 50 korun /01.10.19
 
Zeleninová polévka s fritáty

Zeleninová polévka s fritáty

Trochu pracnější, ale v talíři vypadá úžasně. Karolína Brousková, Plzeň
Do 50 korun /07.08.13
 
Guláš z kozáků a paprik

Guláš z kozáků a paprik

Na guláš je lepší vybrat pevnější houby. Ivana Černá, Praha
Do 50 korun /05.11.13
 
Knedlík s vejci a kukuřicí

Knedlík s vejci a kukuřicí

Jestliže vám zůstane houskový knedlík a nevíte, co s ním, je to ideální recept na skvělou, levnou a rychlou večeři nebo lehký oběd. Zdeňka Polanská, Vsetín
Do 50 korun /29.08.13
 
Pomazánka à la humr

Pomazánka à la humr

Pošmákni si, je dobrá a zdravá. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Do 50 korun /28.06.13
 
Plzeňská bramborová buchta s párky

Plzeňská bramborová buchta s párky

Mám ji ráda už od dětství, babička mi ji připravovala o prázdninách. Dá se jíst i studená. Lenka Šafaříková, Stříbro
Do 50 korun /13.11.13
 
Muffinky s ořechy

Muffinky s ořechy

Tvoje děti si je jistě rychle oblíbí. Jana Patočková, Brno
Do 50 korun /04.08.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 1 z 45

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu