Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce Patrik Hron, Chodov
 
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto
Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
Tvarohový beránek

Tvarohový beránek

Blanka Jirásková, Tachov

Škola vaření /24.03.19
 

Další články:

Štrúdl  s rozinkami

Štrúdl s rozinkami

Jablečná klasika u nás nikdy nezklame. Iva Zenklová, Brno
Jako od babičky /22.10.16
 
Beránek se sněhovým kožíškem

Beránek se sněhovým kožíškem

Velikonoční beránek z třeného těsta s kožíškem z bílkového sněhu. Alena Štrougalová, Neštěmice
Jako od babičky /12.03.17
 
Kakaový beránek

Kakaový beránek

Kolem krku mu uvaž elegantní mašličku. Tereza Neubauerová, Písek
Jako od babičky /11.03.17
 
Uzenářská  směs

Uzenářská směs

Pořádné jídlo, které zaručeně zažene hlad. Rudolf Kračmar, Praha
Jako od babičky /26.01.17
 
Opilcův kapr

Opilcův kapr

Stejným způsobem se dají připravit všechny sladkovodní ryby. Roman Paleček, Plzeň
Jako od babičky /20.01.17
 
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád. Ondřej Dráteník, Litomyšl
Jako od babičky /08.12.16
 
Králík na žampionech

Králík na žampionech

Houby dodají masu i omáčce výbornou chuť. Stáňa Malcová, Velké Meziříčí
Jako od babičky /20.12.12
 
Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Ořechy dobře proberu, aby tam nezůstal kousek skořápky.  Markéta Halušková, Praha
Jako od babičky /29.01.17
 
Bylinková nádivka

Bylinková nádivka

Nádivku pečeme s vepřovým masem. Květa Kroupová, Praha
Jako od babičky /20.12.12
 
Bábinčina fazolačka

Bábinčina fazolačka

Pro pikantní chuť přidej česnek a chilli. Ruth Northamová, Praha
Jako od babičky /16.03.17
 
Hovězí maso s křenovou omáčkou

Hovězí maso s křenovou omáčkou

Omáčky moje babička umí – její křenové se žádná jiná nevyrovná. Zita Vojtíšková, Strakonice
Jako od babičky /25.01.17
 
Kapr namodro

Kapr namodro

Velká pochoutka, navíc zdravá úprava.  Dominika Nová, Znojmo
Jako od babičky /19.12.16
 
Maková bábovka s ořechy

Maková bábovka s ořechy

Náplň z máku můžeš oživit kapkou rumu. Petra Čížková, Teplice
Jako od babičky /23.03.17
 
Čočka s krupkami

Čočka s krupkami

Jí se na Nový rok, má zajistit dostatek peněz. Zdeněk Blahoš, Karviná
Jako od babičky /24.01.17
 
Domácí kaiserka

Domácí kaiserka

Petra Ferštlová, Rakovník
Jako od babičky /27.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 1 z 58

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama