Reklama
Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Lahůdka, na kterou se každý rok už těším. Martina Antalová, Odolena Voda
 
Nadýchané koblihy

Nadýchané koblihy

Nadýchané koblihy plněné jahodovou zavařeninou. Alena Štrougalová, Neštěmice
Škola vaření /21.04.17
Odpalované knedlíky

Odpalované knedlíky

Klidně přidej trochu čerstvého ovoce.

Zuzana Tichá, Chrudim

Škola vaření /21.04.17
Bramborový závin

Bramborový závin

Možná vypadá příprava rolády dost složitě, ale díky fólii je to velmi snadné.

...
Škola vaření /14.04.17
 

Další články:

Štrúdl  s rozinkami

Štrúdl s rozinkami

Jablečná klasika u nás nikdy nezklame. Iva Zenklová, Brno
Jako od babičky /22.10.16
 
Beránek se sněhovým kožíškem

Beránek se sněhovým kožíškem

Velikonoční beránek z třeného těsta s kožíškem z bílkového sněhu. Alena Štrougalová, Neštěmice
Jako od babičky /12.03.17
 
Kakaový beránek

Kakaový beránek

Kolem krku mu uvaž elegantní mašličku. Tereza Neubauerová, Písek
Jako od babičky /11.03.17
 
Uzenářská  směs

Uzenářská směs

Pořádné jídlo, které zaručeně zažene hlad. Rudolf Kračmar, Praha
Jako od babičky /26.01.17
 
Opilcův kapr

Opilcův kapr

Stejným způsobem se dají připravit všechny sladkovodní ryby. Roman Paleček, Plzeň
Jako od babičky /20.01.17
 
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád. Ondřej Dráteník, Litomyšl
Jako od babičky /08.12.16
 
Králík na žampionech

Králík na žampionech

Houby dodají masu i omáčce výbornou chuť. Stáňa Malcová, Velké Meziříčí
Jako od babičky /20.12.12
 
Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Ořechy dobře proberu, aby tam nezůstal kousek skořápky.  Markéta Halušková, Praha
Jako od babičky /29.01.17
 
Bylinková nádivka

Bylinková nádivka

Nádivku pečeme s vepřovým masem. Květa Kroupová, Praha
Jako od babičky /20.12.12
 
Bábinčina fazolačka

Bábinčina fazolačka

Pro pikantní chuť přidej česnek a chilli. Ruth Northamová, Praha
Jako od babičky /16.03.17
 
Hovězí maso s křenovou omáčkou

Hovězí maso s křenovou omáčkou

Omáčky moje babička umí – její křenové se žádná jiná nevyrovná. Zita Vojtíšková, Strakonice
Jako od babičky /25.01.17
 
Kapr namodro

Kapr namodro

Velká pochoutka, navíc zdravá úprava.  Dominika Nová, Znojmo
Jako od babičky /19.12.16
 
Maková bábovka s ořechy

Maková bábovka s ořechy

Náplň z máku můžeš oživit kapkou rumu. Petra Čížková, Teplice
Jako od babičky /23.03.17
 
Čočka s krupkami

Čočka s krupkami

Jí se na Nový rok, má zajistit dostatek peněz. Zdeněk Blahoš, Karviná
Jako od babičky /24.01.17
 
Krém z kořenové  zeleniny

Krém z kořenové zeleniny

Krémové polévky mám nejraději. Alice Kovandová, 11 let, Příbram
Jako od babičky /26.03.17
 
pravevprodeji1705_copy

Strana 1 z 40

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama