Reklama
Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Nejchutnější jsou tagliatelle, ale měla jsem jen široké nudle s kurkumou – a taky jsou velmi chutné. Ivana Černá, Praha
 
Rýžové nudle s krůtím a olivami

Rýžové nudle s krůtím a olivami

Tento recept jsem získala od známých z Arménie a jídlo mělo u nás doma velký ...
Všehochuť /22.04.17
Fazolová quesadilla

Fazolová quesadilla

Bezmasá obdoba klasického španělského receptu.

Dana Přibylová, Praha

Všehochuť /19.04.17
Mořská směs

Mořská směs

Máslo, česnek, víno a petrželka – to je základ skvělé pochoutky z mořských ...

Všehochuť /19.04.17
 

Další články:

Lilkové toasty

Lilkové toasty

Lilek a olivový olej – osvědčená kombinace ze středozemní kuchyně. Majka Hrbáčková, Česká Lípa
 
Indická polévka s rýží

Indická polévka s rýží

Pokud ti nevadí ostřejší chuť, použij místo karí koření pastu ze zeleného karí. Zuzana Tichá, Chrudim
 
Zapečené  kapustičky v karí rýži

Zapečené kapustičky v karí rýži

Výborný vegetariánský oběd. Jana Vágnerová, Krásensko
 
Koláč s uzeným lososem

Koláč s uzeným lososem

Skvělé pohoštění pro přátelské schůzky. Misky si připravuji předem a pak už je dám jen do trouby. Monika Kropáčková, Pardubice 
 
Vepřové plátky s italským salátem

Vepřové plátky s italským salátem

Moje žena tento typ jídla zbožňuje, musí se podávat se sklenkou dobrého vína. Rudolf Kamenický, Kroměříž
 
Francouzská polévka

Francouzská polévka

Pokud nemáš dost času, můžeš místo domácích nudlí použít kupované. Naděžda Roubalová, Šumperk
 
Španělská paella

Španělská paella

Moje osudová láska. Eva Lišková, Benešov
 
Vepřová plec po sečuánsku

Vepřová plec po sečuánsku

Podáváme s rýží nebo s hranolky. Marcela Kopřivová, Mělník
 
Polský bigus

Polský bigus

Výhodou je, že se vaří v jednom hrnci. Božena Kolářová, Pouště
 
Rychlá chalva

Rychlá chalva

Moje oblíbená orientální cukrovinka. Tereza Holečková, Jindřichův Hradec
 
Kotlety New York

Kotlety New York

Stejnou marinádu používám i na grilování. Radmila Kárníková, Bílovice nad Svitavou
 
Apple Collins

Apple Collins

Zásadně používám pravou skořici ze Srí Lanky, má úplně jinou chuť a vůni. Lenka Ztratílková, Kolín
 
Bavorská zapečená klobása

Bavorská zapečená klobása

Můj přítel má rodinu v Bavorsku a jeho maminka umí výborně vařit. Tento zajímavý recept mám od ní. Jana Šímová, Mariánské Lázně
 
Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Tyhle košíčky jsou tak dobré, že dělat je jen na Velikonoce by byla věčná škoda. Jindřich Kalousek, Kadaň
 
Salát z rýžových nudlí

Salát z rýžových nudlí

Je osvěžující, dělám ho, když máme chuť na něco lehkého.  Jiřina Holá, Nýrsko
 
pravevprodeji1705_copy

Strana 1 z 73

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama