Reklama
Zapečený chřest

Zapečený chřest

Andrea Janáková, Polička
 
Karotkové suflé

Karotkové suflé

Kamila Litečková, Praha
Za pár korun /27.03.18
Velikonoční koule

Velikonoční koule

Otto Plášek, Brno

Za pár korun /12.03.18
Zapečené brambory s brokolicí

Zapečené brambory s brokolicí

REDAKCE DOPORUČUJE

Za pár korun /11.03.18
 

Další články:

Kedlubnové ragú se žampiony

Kedlubnové ragú se žampiony

Můžeš je podávat jako lehkou večeři pouze s pečivem. Jiří Štěpánek, Most
Do 100 korun /09.07.13
 
Kapustový nákyp

Kapustový nákyp

Zeleninová jídla vůbec nemusí být nudná. Dominika Caisová, Zlín
Do 100 korun /18.11.14
 
Sýrová bábovka

Sýrová bábovka

Tebe ani tvé hosty rozhodně nezklame. Jiřina Holečková, Karviná
Do 100 korun /19.01.17
 
Francouzské brambory

Francouzské brambory

S čočkou jsou rozhodně zajímavější. Jana Součková, Praha
Do 100 korun /07.04.13
 
Zapečený celer s uzeným

Zapečený celer s uzeným

Celer dodá uzenému masu báječný šmak. Květa Kroupová, Praha
Do 100 korun /21.11.14
 
Zapékané nudle

Zapékané nudle

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý. Andrea Magdemová, Plzeň
Do 100 korun /12.12.12
 
Boršč s kloboučkem z pesta

Boršč s kloboučkem z pesta

Pesto se dá udělat i doma ze sušených rajčat. Kateřina Gajová, Brno
Do 100 korun /10.01.13
 
Celerové brambory

Celerové brambory

Zkus zařadit celer do svého jídelníčku. Tereza Šrámková, Brno
Do 100 korun /03.08.12
 
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Ještě lepší bude, když dlouhozrnnou rýži nahradíš speciální rýží arborio, která je na rizoto nejvhodnější. Zlata Borůvková, Pardubice
Do 100 korun /07.06.13
 
Aspik z velikonočních vajec

Aspik z velikonočních vajec

No není to přímo ideální jarní pochoutka? Navíc tak spotřebujeme vykoledovaná vejce.  Jaroslava Trkalová, Pardubice
Do 100 korun /11.03.17
 
Zapečený knedlík

Zapečený knedlík

Když nevíš, jak spotřebovat zbytky. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 100 korun /03.08.12
 
Křupavá rybička

Křupavá rybička

Díky kukuřičným lupínkům křupe. Světlana Kravchenko, Ostrava
Do 100 korun /25.07.12
 
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Nejlepší jsou s bramborovou kaší. Klára Janků, Brno
Do 100 korun /03.08.12
 
Koláč s pórkem

Koláč s pórkem

Koláč vydrží dlouho vláčný. Hana Šátralová, Praha
Do 100 korun /25.07.17
 
Zapečená cuketa

Zapečená cuketa

Směs na koláč můžeš doplnit podle fantazie – bylinkami, vařeným masem, šunkou či houbami. Jana Vašíčková, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /23.09.16
 
pravevprodeji01_03

Strana 1 z 54

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Velikonoce

Velikonoce jsou tady! Příroda vytáhla svou duhovou paletu a připomněla nám, jak je toto období krásné. My hospodyňky se také nedržíme zpět a s barvičkami se vyřádíme na skořápkách vajec. A co muži? Ti zase trochu zmalují nás. Je to opravdu pestrá část roku! Přeji vám, ať si ji užijete ve zdraví se svými blízkými a nad něčím chutným k zakousnutí. Šťastné Velikonoce!

více
rychle_moucniky

Pošli recept extra speciál Rychlé moučníky

Poslední dobou často slýchám, že cukr je zabiják, nejhorší zlo ze všech zel. No dobře, určitě se nic nemá přehánět, ale přiznejme si, že pokud si občas dopřejeme nějakou sladkou dobrůtku, život hned vypadá tak nějak líp. Takový malý příjemný hřích, jako je vydařená bábovka, kousek štrúdlu, rolády či dortíku, určitě nikomu neuškodí. Tak se v klidu pusťte  do pečení a nechte si chutnat!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama