Reklama
Gulášek plný chutí

Gulášek plný chutí

Martina Antalová, Odolena Voda
 
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Česneku není nikdy dost Podle receptu Daniely Skálové z Říčan
Za pár korun /11.08.18
Houbová polévka s nočky

Houbová polévka s nočky

Zdeňka Polanská, Vsetín

Za pár korun /09.08.18
Maso v rýžovém závitku

Maso v rýžovém závitku

Otto Plášek, Brno

Za pár korun /29.07.18
 

Další články:

Kedlubnové ragú se žampiony

Kedlubnové ragú se žampiony

Můžeš je podávat jako lehkou večeři pouze s pečivem. Jiří Štěpánek, Most
Do 100 korun /09.07.13
 
Kapustový nákyp

Kapustový nákyp

Zeleninová jídla vůbec nemusí být nudná. Dominika Caisová, Zlín
Do 100 korun /18.11.14
 
Sýrová bábovka

Sýrová bábovka

Tebe ani tvé hosty rozhodně nezklame. Jiřina Holečková, Karviná
Do 100 korun /19.01.17
 
Francouzské brambory

Francouzské brambory

S čočkou jsou rozhodně zajímavější. Jana Součková, Praha
Do 100 korun /07.04.13
 
Zapečený celer s uzeným

Zapečený celer s uzeným

Celer dodá uzenému masu báječný šmak. Květa Kroupová, Praha
Do 100 korun /21.11.14
 
Zapékané nudle

Zapékané nudle

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý. Andrea Magdemová, Plzeň
Do 100 korun /12.12.12
 
Boršč s kloboučkem z pesta

Boršč s kloboučkem z pesta

Pesto se dá udělat i doma ze sušených rajčat. Kateřina Gajová, Brno
Do 100 korun /10.01.13
 
Celerové brambory

Celerové brambory

Zkus zařadit celer do svého jídelníčku. Tereza Šrámková, Brno
Do 100 korun /03.08.12
 
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Ještě lepší bude, když dlouhozrnnou rýži nahradíš speciální rýží arborio, která je na rizoto nejvhodnější. Zlata Borůvková, Pardubice
Do 100 korun /07.06.13
 
Aspik z velikonočních vajec

Aspik z velikonočních vajec

No není to přímo ideální jarní pochoutka? Navíc tak spotřebujeme vykoledovaná vejce.  Jaroslava Trkalová, Pardubice
Do 100 korun /11.03.17
 
Zapečený knedlík

Zapečený knedlík

Když nevíš, jak spotřebovat zbytky. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 100 korun /03.08.12
 
Křupavá rybička

Křupavá rybička

Díky kukuřičným lupínkům křupe. Světlana Kravchenko, Ostrava
Do 100 korun /25.07.12
 
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Nejlepší jsou s bramborovou kaší. Klára Janků, Brno
Do 100 korun /03.08.12
 
Koláč s pórkem

Koláč s pórkem

Koláč vydrží dlouho vláčný. Hana Šátralová, Praha
Do 100 korun /25.07.17
 
Zapečená cuketa

Zapečená cuketa

Směs na koláč můžeš doplnit podle fantazie – bylinkami, vařeným masem, šunkou či houbami. Jana Vašíčková, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /23.09.16
 
pravevprodeji01_07

Strana 1 z 55

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama