Reklama
Kroupy s hráškem a hlívou

Kroupy s hráškem a hlívou

Marie Vávrová, Liberec
 
Vajíčková pomazánka dvakrát jinak

Vajíčková pomazánka dvakrát jinak

Připraveno podle receptu Blanky Růžičkové z Chomutova
Za pár korun /23.03.18
Polévka s jablkem a vejci

Polévka s jablkem a vejci

Jarmila Všelíčková, Praha

Za pár korun /12.03.18
Bramborovo-zeleninové karbanátky

Bramborovo-zeleninové karbanátky

Podle receptu

Jitky Hoffmanové z Vyškova

Za pár korun /10.03.18
 

Další články:

Holandský rybí salát

Holandský rybí salát

Servírujeme s čerstvým pečivem. Květa Kroupová, Praha
Do 50 korun /27.01.17
 
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Pochutnáváme si na ní pravidelně. Dagmar Kallupová, Stod
Do 50 korun /12.12.12
 
Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Je vydatná a chlapi ji mají rádi. Marta Svozilová, Kroměříž
Do 50 korun /17.11.14
 
Zelný salát

Zelný salát

Má sladkokyselou chuť, rády ho baští i děti. Irena Ivanová, Ostrava
Do 50 korun /12.12.12
 
Pohankové rizoto po italsku

Pohankové rizoto po italsku

Obdoba klasického italského rizota. Lidia Urlič, Brno
Do 50 korun /06.01.13
 
Sýrové karbanátky s vejcem

Sýrové karbanátky s vejcem

Chutnají skvěle, i když v nich není žádné maso.  Alena Rulíšková, Praha
Do 50 korun /11.03.17
 
Čočka s vůní zázvoru

Čočka s vůní zázvoru

Má zvláštní orientální vůni i chuť. Michaela Čejčíková, Rychvald
Do 50 korun /04.11.13
 
 Krémová polévka

Krémová polévka

Výtečná podzimní dobrota. Karolína Poledníková, Vřesina
Do 50 korun /15.11.14
 
Zeleninová polévka s fritáty

Zeleninová polévka s fritáty

Trochu pracnější, ale v talíři vypadá úžasně. Karolína Brousková, Plzeň
Do 50 korun /07.08.13
 
Guláš z kozáků a paprik

Guláš z kozáků a paprik

Na guláš je lepší vybrat pevnější houby. Ivana Černá, Praha
Do 50 korun /05.11.13
 
Knedlík s vejci a kukuřicí

Knedlík s vejci a kukuřicí

Jestliže vám zůstane houskový knedlík a nevíte, co s ním, je to ideální recept na skvělou, levnou a rychlou večeři nebo lehký oběd. Zdeňka Polanská, Vsetín
Do 50 korun /29.08.13
 
Pomazánka à la humr

Pomazánka à la humr

Pošmákni si, je dobrá a zdravá. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Do 50 korun /28.06.13
 
Plzeňská bramborová buchta s párky

Plzeňská bramborová buchta s párky

Mám ji ráda už od dětství, babička mi ji připravovala o prázdninách. Dá se jíst i studená. Lenka Šafaříková, Stříbro
Do 50 korun /13.11.13
 
Muffinky s ořechy

Muffinky s ořechy

Tvoje děti si je jistě rychle oblíbí. Jana Patočková, Brno
Do 50 korun /04.08.12
 
Sýrové kuličky

Sýrové kuličky

Můžeš je napíchnout na kousky bagetky. Helena Bláhová, Pelhřimov
Do 50 korun /14.01.17
 
pravevprodeji01_03

Strana 1 z 42

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Velikonoce

Velikonoce jsou tady! Příroda vytáhla svou duhovou paletu a připomněla nám, jak je toto období krásné. My hospodyňky se také nedržíme zpět a s barvičkami se vyřádíme na skořápkách vajec. A co muži? Ti zase trochu zmalují nás. Je to opravdu pestrá část roku! Přeji vám, ať si ji užijete ve zdraví se svými blízkými a nad něčím chutným k zakousnutí. Šťastné Velikonoce!

více
rychle_moucniky

Pošli recept extra speciál Rychlé moučníky

Poslední dobou často slýchám, že cukr je zabiják, nejhorší zlo ze všech zel. No dobře, určitě se nic nemá přehánět, ale přiznejme si, že pokud si občas dopřejeme nějakou sladkou dobrůtku, život hned vypadá tak nějak líp. Takový malý příjemný hřích, jako je vydařená bábovka, kousek štrúdlu, rolády či dortíku, určitě nikomu neuškodí. Tak se v klidu pusťte  do pečení a nechte si chutnat!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama