Reklama
Rajčatová polévka se strouháním

Rajčatová polévka se strouháním

Martina Slámová, Karviná-Ráj
 
Mrkvičkové zahřátí

Mrkvičkové zahřátí

Petra Geletičová, Smidary
Za pár korun /10.10.18
Pečené zelníky

Pečené zelníky

Podle receptu

Pavlíny Kováčové z Chrudimi

Za pár korun /01.10.18
Bramboračka s dýní

Bramboračka s dýní

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Za pár korun /27.09.18
 

Další články:

Plněné škubánky

Plněné škubánky

Jako rychlá večeře jsou výborné škubánky. Pro vylepšení je plním čímkoli co najdu v lednici.Dnes třeba zbytkem mleté masové směsi, co zbyla od špaget. Jindy zase šunkou, klobásou,...
Do 30 korun /23.03.17
 
Smažené korbáčky

Smažené korbáčky

Rychlá mňamka k pivku či k vínu.  Ludmila Kubíková, Chrást u Plzně
Do 30 korun /05.03.12
 
Bílý chléb

Bílý chléb

Do těsta můžeme přidat semínka slunečnice. Veronika Horáčková, Trávník
Do 30 korun /26.10.13
 
Hrstková polévka

Hrstková polévka

Výborná staročeská polévka podle babičky. Alice Mikulková, Slavonice
Do 30 korun /03.11.13
 
Loupáky

Loupáky

Čerstvé chutnají  nejen ke snídani. Svatava Moravcová, Brno
Do 30 korun /27.10.13
 
Palačinky s pěnou

Palačinky s pěnou

Nestihneš je ani ochutnat, hned zmizí. Anna Veselá, Žďár nad Sázavou
Do 30 korun /08.06.16
 
Horký salát z brambor a čekanky

Horký salát z brambor a čekanky

Čekanku je potřeba skladovat v chladu a hlavně v temnu, aby nezhořkla. Zuzana Svobodová, Brno
Do 30 korun /27.02.13
 
Rychlé sladké rohlíky

Rychlé sladké rohlíky

Dělávala jsem si je k večeři na internátě. Kristýna Vozihnojová, Ostrava
Do 30 korun /28.02.12
 
Chlebové placičky

Chlebové placičky

Originální jednohubky podávej se zeleninou. Zdeňka Polanská, Vsetín
Do 30 korun /08.01.17
 
Cukeťák

Cukeťák

V létě na chatě ho pečeme každou chvíli. Michaela Radečková, Pardubice
Do 30 korun /27.07.17
 
Pečená dýně hokkaido

Pečená dýně hokkaido

Kdo má na zahrádce plno dýní hokkaido, určitě tento recept odcenní.
Do 30 korun /17.09.17
 
Cibulová polévka se sýrem

Cibulová polévka se sýrem

Velmi rychlá‚ není problém ji připravit třeba na studentských kolejích. Magda Hrabálková, Hradec Králové
Do 30 korun /27.05.10
 
Jablka v těstíčku

Jablka v těstíčku

Je lepší, když jsou jablka trochu nakyslá. Lucie Vaněčková, Lodnéřov
Do 30 korun /01.11.14
 
Bramboránky

Bramboránky

Jednoduchý způsob, jak využít brambory z minulého dne. Jana Okáníková, Brno
Do 30 korun /16.01.11
 
Domácí cibulový chléb

Domácí cibulový chléb

Není nad domácí chléb. Jsme schopni sníst ho celý jen tak bez ničeho.  Lenka Peterová, Ostrava
Do 30 korun /17.01.11
 
pravevprodeji01_09

Strana 1 z 22

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama