Reklama
Reklama
Ovesné palačinky

Ovesné palačinky

Pro mlsné děti Podle receptu Karolíny Urbanové z Chomutova
 
Salát s jablky a kuřetem

Salát s jablky a kuřetem

Podle receptu Hany Slavíčkové z Kopřivnice
Zdravě a chutně /23.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
 

Další články:

Vločkáče

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat. Petra Byronová, Mimoň
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního. Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního. Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Makové mléko

Makové mléko

Podle lidových pověstí přivolává krásné sny. Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Makové mléko

Makové mléko

Podle lidových pověstí přivolává krásné sny. Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských knih, ale podle fantazie, to mě baví nejvíc. Kateřina Horčicová, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských knih, ale podle fantazie, to mě baví nejvíc. Kateřina Horčicová, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst. Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst. Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pečené zelí

Pečené zelí

Kdo ho ochutnal, ten si liboval. Jiřina Pujarová, Klatovy
Zdravě a chutně /02.02.10
 
Pečené zelí

Pečené zelí

Kdo ho ochutnal, ten si liboval. Jiřina Pujarová, Klatovy
Zdravě a chutně /02.02.10
 
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Vyzkoušej neobvyklou polévku. Možná se stane tvou oblíbenou. Veronika Poláčková, Mýto
Zdravě a chutně /29.01.10
 
Severská ryba

Severská ryba

Je to jídlo jednoduché, rychlé i zdravé. Hana Doležalová, Třebíč
Zdravě a chutně /20.01.10
 
Králičí filety na zelenině

Králičí filety na zelenině

Jemné králičí maso patří k nejzdravějším potravinám. Dnes ho naštěstí můžeme běžně koupit. Jitka Smolková, Brno
Zdravě a chutně /23.01.10
 
Zelné hody

Zelné hody

Kdo má rád zeleninu, nezaváhá a udělá si tento dobrý salát. Eva Mikysková, Třebíč
Zdravě a chutně /23.01.10
 
pravevprodeji03_19

Strana 1 z 122

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama