Reklama
Dušičková svačinka

Dušičková svačinka

Miluše Doubrová, Chrudim
 
Domácí tatarák z lososa

Domácí tatarák z lososa

Zkus také s tuňákem Podle receptu Blanky Cimburkové z Pelhřimova
Zdravě a chutně /09.10.18
Cibulovo-sýrový chlebík

Cibulovo-sýrový chlebík

Zcela bez mouky

Romana Rubášová, Klatovy

Zdravě a chutně /01.10.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
 

Další články:

Vločkáče

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat. Petra Byronová, Mimoň
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního. Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního. Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Makové mléko

Makové mléko

Podle lidových pověstí přivolává krásné sny. Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Makové mléko

Makové mléko

Podle lidových pověstí přivolává krásné sny. Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských knih, ale podle fantazie, to mě baví nejvíc. Kateřina Horčicová, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských knih, ale podle fantazie, to mě baví nejvíc. Kateřina Horčicová, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst. Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst. Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pečené zelí

Pečené zelí

Kdo ho ochutnal, ten si liboval. Jiřina Pujarová, Klatovy
Zdravě a chutně /02.02.10
 
Pečené zelí

Pečené zelí

Kdo ho ochutnal, ten si liboval. Jiřina Pujarová, Klatovy
Zdravě a chutně /02.02.10
 
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Vyzkoušej neobvyklou polévku. Možná se stane tvou oblíbenou. Veronika Poláčková, Mýto
Zdravě a chutně /29.01.10
 
Severská ryba

Severská ryba

Je to jídlo jednoduché, rychlé i zdravé. Hana Doležalová, Třebíč
Zdravě a chutně /20.01.10
 
Králičí filety na zelenině

Králičí filety na zelenině

Jemné králičí maso patří k nejzdravějším potravinám. Dnes ho naštěstí můžeme běžně koupit. Jitka Smolková, Brno
Zdravě a chutně /23.01.10
 
Zelné hody

Zelné hody

Kdo má rád zeleninu, nezaváhá a udělá si tento dobrý salát. Eva Mikysková, Třebíč
Zdravě a chutně /23.01.10
 
pravevprodeji01_09

Strana 1 z 120

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama