Reklama
Reklama
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
 
Krabí tyčinky netradičně

Krabí tyčinky netradičně

Zlata Komondiová, Praha
Za pár korun /15.04.19
Ředkvičkové zapékanky

Ředkvičkové zapékanky

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /15.04.19
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
 

Další články:

Šátečky z nudlového těsta

Šátečky z nudlového těsta

Můžeme je plnit podle chuti i jinou nádivkou. Monika Janečková, Nymburk
Za pár korun /06.06.16
 
Koblížky z majonézy

Koblížky z majonézy

Recept mám od babičky, děti je milují. Lenka Maryášová, Slavičín
Za pár korun /13.12.12
 
Grissini s rozmarýnem

Grissini s rozmarýnem

Domácí je vždycky nejlepší, ať už je to hlavní jídlo, nebo jen tyčinky k vínu. Iva Trhoňová, Nesovice
Za pár korun /27.01.17
 
Rychlé pletýnky

Rychlé pletýnky

Výhodou je, že se nemusí nechat kynout. Jana Tomášková, Praha
Za pár korun /25.10.13
 
Bábovka z brambor

Bábovka z brambor

Na talíři vypadá moc hezky, podávej ji s čerstvou zeleninou. Pavla Csejteyová, Netolice
Za pár korun /12.12.12
 
Ostrá salámovka

Ostrá salámovka

Rychlá a skvělá pomazánka jen tak k večeři nebo i na chlebíčky pro hosty. Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté
Za pár korun /22.01.17
 
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Chutnají i studené. Veronika Poláčková, Mýto
Za pár korun /07.05.16
 
Levná mrkvová pomazánka

Levná mrkvová pomazánka

Chutná svačinka pro celou rodinu. Eva Čajková, Velká nad Veličkou
Za pár korun /13.12.12
 
Plněné škubánky

Plněné škubánky

Jako rychlá večeře jsou výborné škubánky. Pro vylepšení je plním čímkoli co najdu v lednici.Dnes třeba zbytkem mleté masové směsi, co zbyla od špaget. Jindy zase šunkou, klobásou,...
Za pár korun /23.03.17
 
Holandský rybí salát

Holandský rybí salát

Servírujeme s čerstvým pečivem. Květa Kroupová, Praha
Za pár korun /27.01.17
 
Kedlubnové ragú se žampiony

Kedlubnové ragú se žampiony

Můžeš je podávat jako lehkou večeři pouze s pečivem. Jiří Štěpánek, Most
Za pár korun /09.07.13
 
Kapustový nákyp

Kapustový nákyp

Zeleninová jídla vůbec nemusí být nudná. Dominika Caisová, Zlín
Za pár korun /18.11.14
 
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Pochutnáváme si na ní pravidelně. Dagmar Kallupová, Stod
Za pár korun /12.12.12
 
Smažené korbáčky

Smažené korbáčky

Rychlá mňamka k pivku či k vínu.  Ludmila Kubíková, Chrást u Plzně
Za pár korun /05.03.12
 
Sýrová bábovka

Sýrová bábovka

Tebe ani tvé hosty rozhodně nezklame. Jiřina Holečková, Karviná
Za pár korun /19.01.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 1 z 122

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama