Reklama
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha
 
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra
Škola vaření /27.03.20
Svíčková od babičky

Svíčková od babičky

Zdenka Trvalcová

Škola vaření /25.03.20
Velikonoční bába

Velikonoční bába

Podle receptu

Marie Suchanové ze Zlína

Škola vaření /24.03.20
 

Další články:

Hrnkové koka řezy

Hrnkové koka řezy

Výborný zákusek k odpolednímu čaji.  Gabriela Jílková, Lezník 
Škola vaření /05.07.12
 
Falešná  dršťková

Falešná dršťková

Snadná, rychlá a zdravá polévka. Renáta Juříčková, Jeseník nad Odrou
Škola vaření /31.10.16
 
Staročeská čočka

Staročeská čočka

Čočku jez na Velký pátek. Žofie Červená, Strakonice
Škola vaření /01.04.13
 
Velikonoční copánky

Velikonoční copánky

Většinou je peču z dvojité dávky. Veronika Marková, Český Těšín
Škola vaření /26.03.17
 
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky. Božena Kolářová, Pouště
Škola vaření /12.03.17
 
Lehký jablečný koláč

Lehký jablečný koláč

Je jednodušší než klasický štrúdl. Jana Musílková, Havlíčkův Brod
Škola vaření /01.11.16
 
Štrúdl  s rozinkami

Štrúdl s rozinkami

Jablečná klasika u nás nikdy nezklame. Iva Zenklová, Brno
Škola vaření /22.10.16
 
Stehýnka na rajčatech

Stehýnka na rajčatech

Pro ještě lepší vůni posypej stehýnka tymiánem. Radka Jirsová, Česká Lípa
Škola vaření /22.07.17
 
Beránek se sněhovým kožíškem

Beránek se sněhovým kožíškem

Velikonoční beránek z třeného těsta s kožíškem z bílkového sněhu. Alena Štrougalová, Neštěmice
Škola vaření /12.03.17
 
Kakaový beránek

Kakaový beránek

Kolem krku mu uvaž elegantní mašličku. Tereza Neubauerová, Písek
Škola vaření /11.03.17
 
Listový koláč s olivami

Listový koláč s olivami

Vrchní vrstva těsta by měla být křupavá. Týna Nikodémová, Děčín
Škola vaření /21.01.17
 
Uzenářská  směs

Uzenářská směs

Pořádné jídlo, které zaručeně zažene hlad. Rudolf Kračmar, Praha
Škola vaření /26.01.17
 
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm. Kryštof Slánský, Brno
Škola vaření /09.12.16
 
Opilcův kapr

Opilcův kapr

Stejným způsobem se dají připravit všechny sladkovodní ryby. Roman Paleček, Plzeň
Škola vaření /20.01.17
 
Chlebové fondue

Chlebové fondue

Za pomoci dospělých můžeš připravit výbornou večeři pro celou rodinu. Natálie Batová, 5 let, Velký Týnec
Škola vaření /17.12.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 1 z 104

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu