Reklama
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha
 
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra
Škola vaření /27.03.20
Svíčková od babičky

Svíčková od babičky

Zdenka Trvalcová

Škola vaření /25.03.20
Velikonoční bába

Velikonoční bába

Podle receptu

Marie Suchanové ze Zlína

Škola vaření /24.03.20
 

Další články:

Hrnkové koka řezy

Hrnkové koka řezy

Výborný zákusek k odpolednímu čaji.  Gabriela Jílková, Lezník 
Škola vaření /05.07.12
 
Falešná  dršťková

Falešná dršťková

Snadná, rychlá a zdravá polévka. Renáta Juříčková, Jeseník nad Odrou
Škola vaření /31.10.16
 
Staročeská čočka

Staročeská čočka

Čočku jez na Velký pátek. Žofie Červená, Strakonice
Škola vaření /01.04.13
 
Velikonoční copánky

Velikonoční copánky

Většinou je peču z dvojité dávky. Veronika Marková, Český Těšín
Škola vaření /26.03.17
 
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky. Božena Kolářová, Pouště
Škola vaření /12.03.17
 
Lehký jablečný koláč

Lehký jablečný koláč

Je jednodušší než klasický štrúdl. Jana Musílková, Havlíčkův Brod
Škola vaření /01.11.16
 
Štrúdl  s rozinkami

Štrúdl s rozinkami

Jablečná klasika u nás nikdy nezklame. Iva Zenklová, Brno
Škola vaření /22.10.16
 
Stehýnka na rajčatech

Stehýnka na rajčatech

Pro ještě lepší vůni posypej stehýnka tymiánem. Radka Jirsová, Česká Lípa
Škola vaření /22.07.17
 
Beránek se sněhovým kožíškem

Beránek se sněhovým kožíškem

Velikonoční beránek z třeného těsta s kožíškem z bílkového sněhu. Alena Štrougalová, Neštěmice
Škola vaření /12.03.17
 
Kakaový beránek

Kakaový beránek

Kolem krku mu uvaž elegantní mašličku. Tereza Neubauerová, Písek
Škola vaření /11.03.17
 
Listový koláč s olivami

Listový koláč s olivami

Vrchní vrstva těsta by měla být křupavá. Týna Nikodémová, Děčín
Škola vaření /21.01.17
 
Uzenářská  směs

Uzenářská směs

Pořádné jídlo, které zaručeně zažene hlad. Rudolf Kračmar, Praha
Škola vaření /26.01.17
 
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm. Kryštof Slánský, Brno
Škola vaření /09.12.16
 
Opilcův kapr

Opilcův kapr

Stejným způsobem se dají připravit všechny sladkovodní ryby. Roman Paleček, Plzeň
Škola vaření /20.01.17
 
Chlebové fondue

Chlebové fondue

Za pomoci dospělých můžeš připravit výbornou večeři pro celou rodinu. Natálie Batová, 5 let, Velký Týnec
Škola vaření /17.12.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 1 z 104

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu